Verhuur Heicondias bij Feesten en Partijen

Huur Boot Hoeksche Vaart Tiengemeten
Feest geven op het water? Huur de Heicondias bij feesten, trouwerijen, verjaardagen, familie- of bedrijfsuitjes en geniet met uw genodigden van een fantastische boottocht. Wij varen naar alle mooie plekken van het natuurgebied Haringvliet / NLDelta, welke bijvoorbeeld kan worden afgesloten met een heerlijke barbecue.

Heeft u trouwplannen? Denk eens aan een rondje varen met u gasten, voor of na de plechtigheid. Er is al menig bruidstaart bij ons aangesneden! Ook vervoer van en/of naar de trouwlocatie is mogelijk.

Een boot is de beste basis voor een leuk feest. Onze boot heeft een lengte van 18 meter en is 4 meter breed en heeft ruimte voor 80 passagiers. Wilt u onze boot afhuren neem contact met ons op voor uw wensen en de mogelijkheden.

Naast deze feestelijkheden wordt de Heicondias ook steeds vaker ingehuurd door bedrijven om bepaalde werkzaamheden uit te voeren. U kunt dan denken aan het tijdelijk overnemen van een andere veerdienst (bijvoorbeeld de vervanging van de fast ferry in Hoek van Holland) of het tenderen naar grotere schepen.